Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  1. Správce osobních údajů, Komora auditorů České republiky se sídlem Opletalova 55, 110 00 Praha 1, IČO: 70901473, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • fungování webových stránek.
  1. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

  2. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, kterou lze zaslat na kontaktní adresu: Komora auditorů České republiky, Opletalova 55, 110 00 Praha 1 (e-mail: kacr@kacr.cz). Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně, nejpozději však do 30 dní od vznesení námitky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

  3. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

  4. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

  5. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies, které jsou uvedeny v bodě 10.

  6. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, Google Adwords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  1. Cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány tak, že:
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vykonat své právo na přenositelnost údajů,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.

  2. Správce zpracovává následující soubory cookies:
    • Typ Vydavatel/ Název cookie Expirace
      Esenciální basketID_oF15Kl1p_cs-CZ persistent
      Esenciální ASP.NET_SessionId session
      Esenciální .ASPXAUTH persistent
      Esenciální ageConfirm persistent
      Analytical Google Analytics
      (_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)
      persistent
      6 měsíců
      persistent
      6 měsíců
      persistent
      persistent
      session